perjantai 1. lokakuuta 2010

Tehtävä 3: Näytetään, ei kerrota

Aleksi istuu auton auton takapenkillä ja katselee kiinnostuneesti ohi vilahtavia maisemia. Maisemat ovat käyneet hänelle jo tutuksi, onhan tätä samaa reittiä kuljettu jo toista vuotta. Viimeinen päivä vielä, sitten on viikonloppu ja saa nukkua niin pitkään kuin haluaa ja katsella koko päivän piirrettyjä tv:stä. Aleksilla on monta lempipiirrettyä kuten Karvinen ja Alfred J. Kwak. 


On perjantai ja äiti vie Aleksin leikkimään muiden lasten kanssa. Yleensä äiti on kotona Aleksin kanssa, mutta tänään on poikkeus, äidillä on työpäivä. Aleksi tykkää mennä päiväkotíin, hän on saanut sieltä jo muutaman kaverinkin joiden kanssa hän tykkää aina leikkiä. Aleksi ja muut pojat leikkivät Transformers-leluilla. Aleksin kaverilla, Mikalla, on jopa transformers-paita jota hän käyttää usein päiväkodissa. 


Huonona asiana päiväkotipäivässä Aleksi pitää ruokaa. Se ei vain maistu samalta kuin äidin tekemä kotiruoka ja varsinkin iltapalaleivät joita Aleksi aina odottaa. Tänään Aleksi on intoa täynnä. Päivän jälkeen, isin on tarkoitus tulla hakemaan hänet ja viedä montuille pulkkamäkeen.

5 kommenttia:

  1. Selkeä ja hyvä kuvaus, päiväkodista on helppo arvata minkä ikäisestä henkilöstä on kyse.

    VastaaPoista
  2. Ikä selviää hyvinkin tarkasti :)
    Samoin kuin lyhyt teksti paljastaa myös Aleksin perheenjäsenet.
    Positiivinen teksti ja pulkkamäkilopetus toimii.

    VastaaPoista
  3. Eipä ole juuri lisättävää edellisiin kommentteihin. Lapsen maailma tulee leluineen ja piirrettyineen hyvin selväksi.

    Jouni P.

    VastaaPoista
  4. Hyvin selviää ikä. hyvin kirjoitettu ja keksitty.

    VastaaPoista
  5. sellanen 5-6 vuotias vekara. Alfred J. Kwak rulettaa!!!!

    VastaaPoista